סיר לשום

גם השום צריך סיר מסתבר: כלי חרס מקסים ומרהיב לאפיית ראשי שום שלמים

שיר פרידמן ו22/01/2008

יש לחתוך את ראש השום, לטפטף שמן זית, לבזוק עשבי תיבול כדוגמת רוזמרין, אורגנו, טימין או בזיליקום, להכניס למיקרוגל ל-5-10 דק' ולהגיש.

ניתן להשתמש בכלי גם לתפוחי אדמה, כרובית, ברוקולי או בטטה.

מתקבל ירק פריך, עסיסי, ספוג בטעמים ייחודיים בריח עישון.

מחיר: 90 ₪. להשיג בחותם - אומנות החיים היפים בכפר-סבא.

+ הוסף תגובה לכתבה    גירסה להדפסה    שלח לחבר

תגובות הגולשים

    לא קיימות תגובות לכתבה.

Fatal error: Call to undefined function: json_decode() in /home/virtual/datili/public_html/main/functions.php on line 49