טיפים לבחירת אריזות לקונדיטוריה

בשנים האחרונות המודעות לעוגות בצורות ועיצובים שונים, תמונות, צבעים, גדלים, מרקמים וטעמים שונים עלו והשתכללו ויותר ויותר אנשים מבקשים עוגות לימי הולדת, חגיגות, מסיבות בעיצובים השונים בקונדיטוריה.

ו14/02/2016

(צילום: עמיעד טאוב)

בשנים האחרונות המודעות לעוגות בצורות ועיצובים שונים, תמונות, צבעים, גדלים, מרקמים וטעמים שונים עלו והשתכללו ויותר ויותר אנשים מבקשים עוגות לימי הולדת, חגיגות, מסיבות בעיצובים השונים בקונדיטוריה. קונדיטוריות רבות נהפכו מודעות לעולם העוגות שנהפך רחב ומבוקש והחלו בלייצר עוגות גדולות יותר, מפוארות יותר, טעימות יותר ומרשימות במראן החיצוני. אחד מהנושאים החשובים שיש לקונדיטוריה בהכנת העוגה היא האריזה בה היא תוכנס. גם לאריזות השונות יש צורות המתאימות לעוגות, עיצובים שונים וצבעים שונים. אז איך בוחרים את האריזות המושכות ביותר.

אריזות לקונדיטוריות השונות

לכל קונדיטוריה יש את סימן ההיכר שלה. בין אם זה בצורות המיוחדות בהן העוגה נבנית, בטעמים המגוונים והטעימים, בגדלים השונים אם זה עוגת שכבות או עוגות גבוהות, צבעי הציפויים והמרקמים המיוחדים, תמונות המודפסות על נייר אכיל וכו'. אך בשביל להשלים את ההתרשמות מהעוגה יש בחירות רבות המוצעות בחנויות שונות של אריזות לקונדיטוריה והן יכולות להיות: בנויות מקרטון בצבעים שונים, מחומר פלסטיק שקוף, מגש של נייר אפייה לעוגיות ותבניות עץ. האריזות יכולות להגיע בצורות של מלבן ארוך, צורת עיגול גדולה לעוגות וקטנה לעוגיות, צורת ריבוע ועוד. עם המבחר הרב של אריזות לקונדיטוריה יש כמה טיפים שיאפשרו לא רק את התצוגה המושכת של העוגה אלא גם את הפרסום של הקונדיטוריה.

טיפים לבחירת אריזות לקונדיטוריה

אז הבחירה של האריזות היא בין אריזות קרטון, אריזות פלסטיק שקופות ואריזות עץ. כל קונדיטוריה מתמחה בעיקר בסוגי עוגות שונות ובגדלים שונים. כשמקום הקונדיטוריה כולל עוגות גבוהות ריבועיות, אפשר להשתמש בתדירות גבוהה באריזות הקרטון ולא רק לבחור צבע מושך כמו ורוד, אדום, לבן או הדפס כלשהו, אפשר גם לפרסם את המקום בעזרת הכיתוב על הקרטון עם שם העסק. בקונדיטוריה המתמחה בעוגות מלבניות ארוכות, אריזות פלסטיק יתאימו בדיוק להן ויאפשרו גם את הגובה וגם את האורך הנכון ויספקו את המראה החיצוני השקוף של העוגה. אריזות עץ יכולות להתאים לקונדיטוריות האופות עוגות ריבועיות או מלבניות גבוהות ומתאימות בעיקר לעוגות פשוטות יותר או ללחמים.

אריזות לקונדיטוריות יכולות כמו העוגות, לבוא בצורות, גדלים, חומרים, צבעים ומראה חיצוני שונה. כל קונדיטוריה מתמחה בסוג אחר של אפייה ויכולה לבחור לעצמה את אריזות לקונדיטוריות המתאימות ביותר. באמצעות סימן הדגל בה הקונדיטוריה מתמחה יש את האפשרות להתאים את האריזה המתאימה שיכולה לספק את השקיפות של העוגה מבחוץ, את הבסיס שלה או שמירתה באריזה סגורה ומעבירה יופי חיצוני שגם מושך אנשים בעיצובה.

+ הוסף תגובה לכתבה    גירסה להדפסה    שלח לחבר

תגובות הגולשים

    לא קיימות תגובות לכתבה.

Fatal error: Call to undefined function: json_decode() in /home/virtual/datili/public_html/main/functions.php on line 49