מוס שוקולד ואבוקדו טבעוני

מוס שוקולד ואבוקדו טבעוני באדיבות רשת "ניצת הדובדבן". מפתיע בטעמו הרך, מומלץ לא לפספס את הטיפ החשוב בסוף המתכון...

רשת "ניצת הדובדבן" ו08/07/2015

(צילום: באדיבות דאגי איטו)

מרכיבים:

50 גרם שוקולד מריר איכותי

2 אבוקדו רק מעט בשלים

1 כף שמן קוקוס

1/3 כוס אבקת קקאו או אבקת חרובים

2 תמרים מג'הול

1/3 כוס אגבה (ניתן לשחק עם המתיקות)

מעט תמצית וניל

3/4 כוס משקה שקדים (או תחליב חלב אחר)

1/2 כפית נס קפה או תחליף (מעניק טעם של מוקה, לא חובה)

הוראות הכנה:

ממיסים שוקולד מריר (בכלי זכוכית מעל סיר מים רותחים או במיקרוגל),  מכניסים את שאר החומרים לפי הסדר למעבד מזון ומעבדים עד ליצירת בלילה הומוגנית במרקמה. מקפלים את הבלילה לשוקולד המומס. מעבירים לקירור לפחות ל-3 שעות.

טיפ חשוב: מומלץ להשתמש באבוקדו חצי בשל. היות והבשלות מעניקה לו טעם עז. לעומת זאת כשהוא חצי בוסר, טעמו עדין ואינו משפיע על המוס.

בתיאבון! למתכונים נוספים היכנסו לאתר: http://www.nizat.com/

אודות "ניצת הדובדבן"

החברה הוקמה בשנת 1986, מחנות צנועה בשוק מחנה יהודה שבירושלים, הפכה לרשת בתי טבע אורגניים משגשגת אשר מונה כיום 22 סניפים ומובילה בתחומה בארץ. מתמחה במוצרי מזון טבעיים ואורגנים, תוספי תזונה, קוסמטיקה טבעית, מוצרי ניקיון אורגניים ועוד.

+ הוסף תגובה לכתבה    גירסה להדפסה    שלח לחבר

תגובות הגולשים

    לא קיימות תגובות לכתבה.
יום ד', כ"ה טבת התש"פ 22.01.2020
פרשת וארא
כניסה: 16:25 | יציאה: 17:56
הצטרף לרשימת התפוצה
אירועי המגזר
<ינואר, 2020>
אבגדהוש
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת'' | מי אנחנו | כתבו לנו | פרסמו אצלנו | תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | מדינט-פורטל בריאות ורווחה| הפוך לדף הבית | RSS