טראפלס שוקולד לבן ולימונענע

(צילום: באדיבות דבי תקשורת)

מתכון קיצי קליל ונעים טראפלס שוקולד לבן ולימונענע.

ליאת עפרי 13/08/2015

טראפלס שוקולד לבן ולימונענע

מצרכים:

220 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה
2 כפות שמנת מתוקה
2 כפות סירופ לימונענע סודהסטרים
קליפה מגורדת מלימון אחד (על החלק הדק של הפומפיה)

לציפוי:

1/2 כוס קוקוס
קליפה מגורדת מלימון אחד
10 עלי נענע קצוצים דק מאוד
2 כפות סוכר לבן

אופן הכנה:

- פרסומת -

מניחים את כל המצרכים פרט לסירופ וקליפת הלימון בקערה שמתאימה למיקרו וממיסים בפולסים של 15 שניות עד שהשוקולד נמס ונוצר רוטב חלק.

מוסיפים את הסירופ וגרידת הלימון ומערבבים היטב. אם התערובת מעט מתקשה לכם או הופכת לצמיגית פשוט תערבבו היטב עד שהיא תהיה אחידה במרקם.

מעבירים את התערובת למקרר ומקררים מינימום שעתיים (עדיף לילה שלם) עד שהשוקולד מתקשה לגמרי.

מערבבים בקערה את מצרכי הציפוי.

יוצרים כדורים מתערובת השוקולד שמתמצקה במקרר (באמצעות כפית) ומגלגלים בציפוי הקוקוס. שומרים במקרר עד להגשה.